100926

Oj, haha, skulle börja skriva det här inlägget för typ en halvtimme sen men tydligen klickade jag iväg på en massa andra saker. Typiskt.

Idag blir en riktig slappardag med film och serier. Allting har ju börjat om nu så det finns färska avsnitt av det mesta, min favorit är Vampire Diaries och för er som inte sett den tycker jag det är dags!
Ikväll blir det nog lite morötter och dipp också, fy så gott det är! Jag känner mig bara för lat för att hacka, men smakar det så kostar det brukar man ju säga.

Nu svamlar jag bara en massa, adios!

Skulle kunna döda för att få det där till middag,
men idag får jag nöja mig med skinksallad.


100925

Det händer som inte så mycket på dagarna så jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Hänger mest på tuben och kollar in roliga videos och sådär. Förstår inte hur alla stora bloggare hittar på allt de skriver, men de kanske har lite mer spänning i livet än mig. Får börja hitta på en massa möten jag ska på och sådär tror jag nog!

Ska öva in en dans nu, hahaha!

Lite värme hade inte suttit fel!


100924

Efter en toksen frukost sitter jag nu här och surfar igen. Idag är en regnig och trist dag, men vi kanske ska ut till stugan så det blir nog helmysigt.

Fick lön idag också, sweet! Ska spara varenda öre för framtida bruk. Kanske inte varenda krona, men jag ska inte slösa bort allt och undra vart pengarna tog vägen sen. Vi får väl se hur det går med det..

Bjuder på den här så länge:


So good you've got to abuse it.

Körlektionen gick bra och jag har nu bokat halken också, körkortet here i come!
Funderar på att plugga lite teori ikväll bara för att. Haha.

Åt middag och nu gör jag ingenting förutom att sitta på tuben och fördriva tid. Kom på att jag inte ska skriva någonting om vilka mina idol- favoriter är för då åker de väl ut ikväll... Gör det när fredagsfinalerna drar igång istället :)

Nu blir det teori en timme innan idol tror jag, om jag hittar den där himla boken. Var har jag lagt den? ARGH.

Update:
Sticker till Robba istället!


Come to mama!

Jag vet att jag har lite bråttom nu, men godis hinner man alltid med.

Nån mer än jag som längtar?


100923

God morgon!

Idag är en historisk dag. Jag ska ta min första körlektion, körkortet here I come!
Just nu känns det inte nervöst/pirrigt/någonting alls, men det lär väl komma senare. Efter min en timmes långa lektion ska jag träffa Lisa som jag nästan inte träffat alls under sommaren! Vi ska sätta oss och fika någonstans och bara snacka, längtar!

Hade tänkte visa mina idolfavoriter, men hinner inte just nu så det får bli sen. Måste klä mig och äta frulle!

Kungarna av Tylösand.

Första avsnittet såg jag med lätt avsky i smaken. Andra avsnittet mottogs bättre. Och nu vill jag inte sluta titta! Är jag den enda som tycker att kvällens avsnitt var det bästa? Det hann ju hända massor!

Mina favoritögonblick:
5. Rang åkte hem. Jag tycker det var tråkigt att de gav
honom skulden för allt, men han var jobbig.

4. Utdelningen av flygbladen, haha.

3.Miss Camis sätt att försvara sig.
"Jag trodde du var ett askfat." Say what?

2. Rang & Erikass bråk.
Mycket för att hon trodde att han var elak pga. sin religion.
(Och för att hon sa, and i quote: "fittunghorsatans jävla kuksatans fittunge")

1. Nemos besatthet av tjejen som inte vill ha honom.

Neytiri calls me skxawng. It means "moron."

Måste erkänna att jag är lite svag för herr Jakesully.

Kom nyss hem, har varit och sett Avatar i 3D. Känner mig lite halvbesviken, men det kan vara för att jag hade höga förväntningar. Filmen har jag redan sett tidigare så jag visste ju att den skulle vara bra, vilket den faktiskt fortfarande är! Det är nog mer den här 3D grejen jag trott skulle vara så jävla ball och så var den inte det.

Men, som konstaterat med tjejerna, jag tror att det blir häftigare om man ser en film som är lite mer effektfull om man nu kan säga så. Babblar så sjukt mycket nu alltså, haha.

Nu blir det nog sänggång tror jag. Ska kika på kvällens idol och sen kungarna av tylösand. Nån som vet om det brukar komma upp fort på kanal5.se?

100922

Jag lever! Och det var inte lika hemskt som jag trodde. Känns jobbigt nu när bedövningen håller på att släppa bara. Dessutom är jag hungrig. Ständiga i-landsproblem.

Idag ska jag ta det hellugnt och se film och serier hela dagen, det får jag göra för det är så synd om mig. Haha, inte.

High school musical nu! Tror förresten jag skippar designen helt och hållet, ett tag i alla fall. Kommer väl ändra mig nu bara för det. Aja, jag signar ut, slut!

100921

Sitter än en gång hos Robin (eller ROBBA som han vill att jag ska kalla honom) och bara lattjar på. Ska snart hem till underbara Skelleftehamn och jag funderar på om jag ska orka pilla ihop en bloggdesign, men jag tvivlar. Kommer bli att jag börjar och sen blir jag irriterad och lägger ner eller gör något halvdant, jobbigt läge.

Känner lite smått hur oron i mig växer. Ska och laga ett hål imorgon och jag trodde inte jag var brydd alls, men det är jag tydligen. Hoppas det går bra bara.

Gissa vad jag ska se ikväll????


s01e06!!!!!


Trying to make ends meet, you're a slave to the money then you die.

Sitter för tillfället i stugan, har just kommit in från en skön prommis med världens bästa pappa och nu väntar film och lite slötittande av tv. Förhoppningsvis finns det någonting förutom detta ständiga valtjat att se.

Jag tycker det är hemskt att se hur alla partierna försöker locka till sig ungdomar. Blev sjukt irriterad när jag fick ett sms från centerpartiet idag. Att de har satt upp plakat och sänder reklam på tv, det förstår jag. Men jag tycker det är så sjukt lågt att de skickar mig ett jävla sms där de skriver vad de vill göra bättre.

Guess what C, ni är nog inte de enda som vill levera fler jobb och bra miljö.

100918

Güten morgen!

Idag ska jag & min käre make dra och se innebandy, inte han som spelar men det är alltid nåt! Sen.. vet jag inte. Eftersom så pass många ska till luleå ger det väl inte ens nåt att tänka ordet fest, men det gör ingenting för jag hoppas fullt och hederligt på nästa helg!

Fick just ett samtal, surströmming ikväll (gillar inte fisken, men sällskapet blir ju kul). Nu blir det lite spel på king.com innan vi åker till stan, jippi!

Har inga bilder att bjuda på, men ska nog hem ikväll och då ska jag försöka fixa lite design och sådär + att jag ska bli flitigare med kameran så jag har nya bilder, sounds good? Yeah!

Välkommen till min nya blogg!

Nu provar vi det här igen då! Sitter hos Robin, men ska så fort som möjligt fixa till och snygga upp här med nån asfrän design!

 

Ikväll var vi och såg "I rymden finns inga känslor" och den var fin tycker jag. Blir lite ledsen när folk skrattar åt saker som inte är roliga, men alla är vi olika och tur är väl det.


Frågan är: Twitter. Ja eller nej?


RSS 2.0