Jag tror jag har hittat min blivande make!


05/11: RIVERSIDE MOTHERFUCKER


101124

Okej, nu är jag sannerligen tillbaka! Haha.

Idag har jag jobbat och ikväll ska jag mysa med mig själv och se film, tror jag då. Kommer säkert spendera hutlösa timmar på facebook tror jag. Och sen kommer kvällen vara slut! Då blir det att sova på dirren för imorgon väntar ännu mer jobb! Är det lika dåligt jävla väder som idag ska jag inte ens gå hem och äta lunch. Så det så.

JAG HATAR PLOGKANTER, hej då.

Ska lägga upp lite bilder som jag fått från Emlan också, men det lär ju ta ett tag (blogg.se, suck).

101122

Har inte varit lika aktiv som jag hoppats, men jag har haft annat för mig. Jobb och sånt vettu!

Idag har varit en seg dag och jag hoppas morgondagen blir bättre.

Ja, jag avslutar nog här. Men jag uppdaterade i alla fall!

Announcement!

Just i detta nu är jag fortfarande på ICA och jobbar flitigt, men jag tidsinställa ett inlägg och berätta vad jag ska sysselsätta mig med ett tag framåt (är rädd att om jag inte skriver det här så kommer det inte hända...)

Jag har bara sett de första två Harry Potter- filmerna och det jag har sett minns jag knappt. Så jag har nu tänkt ge mig på att se dem allihop, för att sedan kunna följa min bror på bio för att se HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS - Part 1. Då vet ni!



Let's get the motion in the ocean



Åh :')

101118

Haha, då jag för en gångs skull hade något mer att skriva än: "Idag har jag sett Grey's" så gick inte sidan öppna! Hade i alla fall en mysig kväll med lite coola människor @ Waynes Coffee. Lite planering inför helgen sådär, riktigt mysigt! :) Ser dessutom ut att bli en toppenhelg!

Fredag: Fest med några b-rudar.
Lördag: SAW i 3D med Anton, Adam och Theresia.
Söndag: Nada!

Nu sticker jag iväg och jobbar, stänger ikväll så är hemma efter nio nån gång!


101116

Idag har jag jobbat och vilat. Den här förkylningen vill inte vika undan alltså. Värst av allt är nog att jag är trött hela tiden, men förhoppningsvis går det över!

Jahaaaaa, vad ska man skriva här då? Noll inspiration.... MEN NEJ! Jag ska inte ge upp, jag ska uppdatera om mitt liv! Hehehehe. Äsch, orkar inte skriva mer. Hej då!

Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

Ärligt talat önskar jag att jag håller uppe bloggandet ett bra tag nu, för jag tycker redan att det är kul att läsa igenom gamla inlägg och jag gillar att det går tidsinställa :D

I övrigt går den här hostan aldrig över och det känns jobbigt. Mamma kommer snart hem med lite glass och då ska jag trycka det för att domna av halsen, lät väl som ett kul måndagsnöje?

Tänka sig att jag har typ tre läsare, men kunde inte bry mig mindre. Allt handlar inte om uppmärksamhet hörrni! Och bara därför orkar jag inte leta fram nån bild heller, skyll er!

101115

Vaknade halv åtta och har faktiskt varit vaken sen dess. Vad har jag gjort med all den här tiden då? Jadu, ingenting skulle jag nog kalla det, haha. Har sett Grey's (som vanligt) slutet av säsong 5 nu, snart ikapp alltså. Men när jag väl är där kommer jag att bli grinig för att jag kommer måsta vänta en vecka på varje avsnitt..

Vad händer resten av dagen då? Jadu, ingenting skulle jag nog tro. Se lite Grey's, chilla lite osv. Ska nog ta mig i kragen och beställa hem ett par böcker som jag velat ha hur länge som helst, alltid kul att få paket dessutom :D

Har kikat lite på den där listan som går runt nu, att man ska skriva om en viss grej varje dag i en månad. Funderar faktiskt på att göra den, men vet inte riktigt vad jag ska skriva på alla punkterna. Vi ser väl!


Älskar Diesels Be Stupid- kampanj!

Vill man få saker att ske, får man ta tag i dem själv.


101114

Idag har jag inte gjort någonting alls nästan, känns som att det blir så med de flesta dagarna nu för tiden.. För er som är intresserade trots detta, här har ni min dag i listform:

11.00 Stiger upp.
11.20 Äter varma mackor.
11.35 Lägger mig i sängen igen.
13.00 Duschar.
13.20 Blåser & tvärlockar håret.
13.40 Sminkar mig.
13.50 Borstar tänderna.
13.55 Klär mig.
14.05 Går iväg till örjanshallen.
15.15 Går hem från Örjanshallen.
15.30 Åker till stan.
16.00 Äter farsdagsmiddag på Tatung.
17.00 Går hem till Anton och fikar och ser lyxfällan.
18.00 Åker hem.

Och nu ska jag städa mitt rum och sen vill jag egentligen lägga mig och sova. Det är en sån där dag alltså. Äh, vafan, alla dagar är såhär. Ska inte skriva nåt jag kommer ångra senare, men det finns en hel del som vill ut.

G'night.



"For over a century i've lived in secret..."

Tummen upp till alla som förstår rubriken! Och då förstår ni även vad jag gjort hittills ikväll, love it!

Har även hunnit på ICA MAXI och köpt godis som jag strax ska sätta tänderna i medan jag fortsätter plöja igenom Grey's Anatomy. Btw, när gick George och blev delicious? Gillas skarpt för nu ser han inte ut som en liten bandtönt längre!

Nu blir det godis och läskmys för hela slanten fastän min tandläkare inte gillar mig för att jag gör sånt. Hehehe!

101113

Tja, tja bloggeeeen!

Känner mig trött och slö, men det är helt och hållet mitt eget fel och inget fel med det! Hade roligt igårkväll, även om det inte blev lika kul som det brukar vara (men jag vet varför och det misstaget ska aldrig göras igen!).

Idag blir det inte en bakisdag som det varit de senaste två gångerna, inte det inte. Jag har just varit och tvärkikat på Emmas match men hon spelade inte och jag hade lite skallebang så jag gick hem. Ikväll ska jag maraton-se Grey's och mysa med den här gobiten:

















.

If I was bold enough
I would follow you forever

I don't do well alone.


Det är mitt eget fel
Vad som än hände med mitt hjärta

För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan

06/11: LIKE I'M THE ONLY GIRL IN THE WORLD



Vill ha!

Shortsdress från H&M.
Tycker den verkar vara så sjukt snygg!

Tyvärr finns den inte på hemsidan (slutsåld) och den verkade inte finnas i butiken
här i lilla Skellefteå heller, typiskt.

Tröstar mig själv med att det alltid brukar se bättre ut på bilden än IRL.


"Choose me, pick me, love me"

Har börjat se Grey's Anatomy från början och eftersom jag bara såg till typ början av säsong 3 när det gick på tv finns det en massa nytt att gråta, le och mysa ner mig till.

Fullkomligt älskar George! (Och såklart McDreamy, men tycker egentligen att han är lite av ett svin..)
Ska starta upp avsnitt 19 på säsong 3 alldeles strax. Har aldrig gråtit så mycket som i typ de fyra senaste avsnitten! Tror framtiden bjuder på mycket mer snyft och skratt, can't wait!


101111

I'M BACK, BABY!
Får väl se hur länge jag håller uppe bloggandet den här gången, men ska verkligen anstränga mig!

Idag har jag varit i stan med Emma. Åt lunchbuffé på tatung, mums! Fick även med mig lite grejer hem, se nedan. Resten av dagen blir en lugn dag, jobbar imorgon och är inte riktigt peppad. Men hoppas kvällen har någonting kul att erbjuda istället då!

Dagens inköp:


Gina tricot 199:-


Gina tricot 49:-


RSS 2.0